Over ons

So... who’s behind all of this?

Twee ondernemers: Crispijn en Erik, gek op koffie en geïnspireerd door challenges. Gecombineerd met de wil om een gezond product op de markt te zetten, een jaar ingrediënten mixen in eigen schuur en in de zomer van 2020 was Verum Drinks geboren! 

Een paar maanden na de lancering van Verum Drinks ging het ondernemende duo op zoek naar vrouwelijke versterking en is Maureen bij het team gevoegd. Inmiddels beschikt Verum Drinks over meerdere werknemers en groeit de organisatie nog elke dag. Iets om trots op te zijn!

Meet Crispijn, Erik en Maureen

Samen vormen ze een hecht team voor Verum Drinks. Ieder met zijn eigen skills die bedragen aan het succes van deze coffee of the future. 

Crispijn, een serieuze foodie met een innovatieve kijk op de voedingswereld, is bij elke bijeenkomst van de partij en richt zich voornamelijk op het organisatorische aspect van Verum Drinks.

Erik duikt daarentegen dieper in het product en is de specialist op het gebied van ingrediënten en smaak. Hij is een echte fijnproever en verantwoordelijk voor het contact met leveranciers.

Last but not least is daar Maureen. Deze creatieve spraakwaterval geeft de website, socialemediakanalen en offline-media kleur met haar grafische kennis en kritische blik. 

Spreading our mission..

Waar we voor staan?
Het is onze ambitie om de meest geconsumeerde drank ter wereld te vervangen door natuurlijke dranken die jouw lichaam en geest versterken. 

Waar we voor gaan?
Wij dromen van een groene en gezonde wereld!

Hoe we dat doen?
Elke stap in het proces bekijken wij nauwkeurig. Zo werken we met biologisch afbreekbare capsules en duurzame kraftverpakkingen en blijven we zoeken naar manieren om Verum Drinks zo gezond én klimaat-neutraal mogelijk te maken.