Verum Drinks, koffie alternatief, gezonde koffie, koffiecups, cafeinevrij

Horecatrends

Experts voorspellen een grote toekomst voor superfoods koffie alternatieven in Nederland. Verum Drinks, het bedrijf dat met speciale superfoods en bijzondere plantenextracten een innovatief koffie alternatief maakt, komt nu ook met een grootverpakking voor in de horeca.

Wij waren erg benieuwd naar deze nieuwe plantaardige concentratiedrank en hebben het recent kunnen proeven! Doordat Verum Drinks wordt aangeprezen als hét cafeïnevrije koffiealternatief, gingen wij op de redactie vooraf uit van een hoofdzakelijk koffie-achtige smaak. We waren dan ook zeer verrast bij de eerste slok; een combinatie van meerdere smaken waarin koffie niet persé de boventoon voert. Bij elke slok proef je het frisse, licht bittere van gember, iets romigs van cacao, met op de achtergrond een tint van kaneel en het aroma van koffie.  

Bij de eerste slokken van Verum Energize waren wij enigszins verrast, maar de geheel nieuwe smaakcombinatie went snel. Daarnaast is er gevarieerd met het aanmengen van de sachets met heet water, verse melk en combinaties hiervan. Na wat experimenteren viel de combinatie van 1/3 deel verse volle melk en 2/3 deel heet water het meest in de smaak; een prettige balans door de verfrissende drank met een romige en luchtige schuimkraag.

Leestijd: 2 minuten

Drinks that empower

Een energieboost zonder cafeïne? Dat kan tegenwoordig zeker! De voedingswereld is afgelopen jaren erg veranderd en de heren van Verum Drinks zien dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een beter alternatief voor cafeïne. Verum Drinks heeft deze ontwikkeling versneld door een alternatief te ontwikkelen waarmee dezelfde energieboost gecreëerd wordt, echter gaat dit niet ten koste van je slaapkwaliteit en stressniveau. Dit past helemaal in het plaatje van de steeds gezondere en bewuste levensstijl.

Uitrol van Verum Drinks in de horeca

Naast de gezonde effecten voor lichaam en geest heeft Verum ook in de smaak een innovatie te pakken. Zo wordt de cacao koffie smaak gecombineerd met smaaktonen van speciale kaneel- en gembersoorten waardoor Verum perfect geserveerd kan worden als latte variant. Verum is vanaf deze maand speciaal verkrijgbaar voor de horeca via hun website of door contact op te nemen met Crispijn & Erik via ​horeca@verumdrinks.com.​ Later dit jaar zal Verum ook verkrijgbaar zijn via de grote horecaleveranciers.

De ondernemers achter Verum Drinks

Crispijn de Koning & Erik Messemaker -de heren achter Verum Drinks- zijn geen onbekenden in de horeca en brachten onder andere de merken Westlander Bier & Whisk Matcha in de horeca. 

Lees hier het artikel

Terug naar blog