Over ons – Verum Drinks

LEES HIER ONS VERHAAL

ONS VERHAAL

Wij, Crispijn en Erik, kennen elkaar uit onze studententijd waarin, wij allebei onze onafhankelijkheid nastreefden. Erik vertrok naar Azië en Crispijn begon zijn eerste bedrijf in speciaalbier. Vier jaar later, toen Erik een enorme ervaring rijker was en Crispijn zijn eerste bedrijf had verkocht, bracht een gezamenlijke passie ons samen: voeding.

De impact van voeding hebben wij allebei op ons leven ervaren. Voeding is het fundament voor een succesvol en gelukkig leven. Hoe meer wij hier achter kwamen, hoe meer wij ons in dit fenomeen zijn gaan verdiepen. Eet- en drinkgewoonten zijn wij gaan heroverwegen en zo kwamen we ook bij het gebruik van koffie terecht. Meer dan de helft van de Nederlanders krijgt teveel cafeïne binnen door de overmatige consumptie van koffie. Dit heeft als gevolg dat het signaal van de slaapmolecuul adenosine bijna niet aankomt in de hersenen waardoor men de natuurlijke vermoeidheidssignalen niet ervaart. Dit heeft een verslavend effect op het brein.

Hoe mooi zou het zijn als we niet meer afhankelijk zijn van cafeïne? Wij willen de wereld laten zien dat dezelfde effecten van koffie ook ervaren worden zonder cafeïne en andere overbodige ingrediënten en dit heeft ons gebracht tot Verum.

Meer dan een jaar geleden startten wij de ontwikkeling van dit zorgvuldige en intensieve traject. We ontdekten dat de voedingswereld nog veel statischer is dan wordt geschetst en dat gaf onze missie extra kracht. We begonnen ons traject met het screenen van alle mogelijke ingrediënten die lichaam en geest stimuleren. De beste combinaties werden onderzocht en langzaamaan kwamen we steeds dichter bij het recept. Door telkens terug te gaan naar de kern van Verum konden wij het gewenste resultaat steeds beter visualiseren. Na meerdere smaaktesten met sterrenkoks en wetenschappers presenteren wij na meer dan een jaar ontwikkelen met trots:

VERUM – DRINKS THAT EMPOWER!

Crispijn de Koning
Crispijn houdt van gezonde voeding. Hij is vanaf jongs af aan altijd al bezig geweest met voeding. Zo verkocht hij vorig jaar zijn bedrijf in bijzondere speciaalbieren waarmee hij o.a. bieren brouwde op basis van tweedekans groente. Met Verum heeft Crispijn eindelijk het product in handen waar hij jarenlang naar zocht, een stimulerende koffie-alternatief zonder de afhankelijkheid van cafeïne.
Erik Messemaker
Erik houdt van reizen, cultuur en eten. Vanaf jonge leeftijd heeft hij veel reizen gemaakt, in veel landen gewoond en zich altijd in eten verdiept. Zijn eerste stap om van zijn passie zijn werk te maken, was dmv. het opzetten van een matcha merk. Met Verum heeft hij nu ook een product ontwikkeld waar hij al jarenlang van droomde, een koffie alternatief dat gezond, lekker en energiek is.

ONZE WAARDEN

AUTHENTHIEK

Verum betekent authentiek en dat zit in het DNA van het bedrijf. Authentiek zijn is voor Verum, volledig jezelf zijn. Dit komt terug in de natuurlijke ingrediënten van Verum.

ONAFHANKELIJK

Verum heeft geen verslavend effect. Wij gunnen ieder mens onafhankelijkheid en daarom zet Verum zich in voor de vrijheid van lichaam en geest.

Aantal kopjes Verum

EMPOWERMENT

Verum wil mensen empoweren en inspireren door bewust met voeding om te gaan. Hiermee dragen wij bij aan jouw geluk en potentieel.